Helg!!!!

Äntligen helg! Igår var det fredagsmys. Jag och Johannes testade våra skills i pepparkaks hus bak. Tog oss vatten över huvudet och gav oss på en pepparkakskyrka. Det var inte lätt. Alla delar skars ut och las på plåt. So far so good. Men jag tänkte att det kanske skulle bli lite skevt.
Allt gräddat och svalnat, dags att limma ihop delarna. Man kan säga att det var som när man var liten. Man satte ihop pusselbitar som egentligen inte passade ihop bara för att få fram något som likande en bild, i det här fallet en kyrka. Men vi räddade hela bygget med kristyr, och är ganska nöjda för att vara vårat första bygge. Tror att det kanske regnar in lite i taket.

För övrigt har jag sovit en hel natt i sängen för första gången på en vecka. Tjohoo! Skönt. På måndag ska jag till en sjukgymnast som kanske kan få lite ordning på ryggen.

Hittade inte kaveln. Fick ta en termos.


Darling in action.

Tiger var också med såklart. Tyckte nog att mamm och pappa gjorde ett bra försök.

Ser ut som ett räshe innan vi lappat ihop det med kristyr.

Slutet gott alltig gott! Fy fan vad ful...


Bortsänkes: skruttig rygg

Önsaks: en ny och lite energi. Klagar lite idag. Men det är befogat, har kanske snittat fyra timmars sömn per natt sen i torsdags. Min rygg är skrot just nu. Blä. Tror att det beror på jobbet. Börjar få svårt att nå fram nu. Så idag tog jag ett beslut som jag helst ville slippa. Jag går hem vid årsskiftet. Hade inställningen att det var en pice of cake att vara gravid. Men det har jag fått äta upp nu. Tråkigt men jag lär tänka på mig och Tiger nu. Och tror inte att någon vill bli klippt av en frisör som inte sover och är som en trasa.

Ska försöka vara possitiv i alla fall! Imorgon ska jag till MVC och göra en glykos belastning som smakar skit. Får dessutom inte äta från 20.00 ikväll. Gud vad jag är possitiv!

Glada miner snart igen! Vi längtar till vi får träffa vår sötnos!

KRAM


Snön ligger vit på taken

Mm det är sant vi har snö. Bara lite, men den ligger kvar i alla fall.

Så lite tid och så mycker att göra. Julruchen slog ner som en blixt på jobbet. Fulltecknat fram till jul och återbudslistan växer sig bara länge och längre. Skulle vilja klona mig ett par gånger, typ så att det finns två Erika på jobbet som tar hand om kunder, en som sköter pappersgöra och annat viktigt. Och en som fikar med kompisar och ligger på soffan.

Men jag får inse mina begränsningar nu. Orkar inte alls hålla samma tempo och ha lika många bollar i luften.
Vecka 29 imorgon!

KRAM


RSS 2.0