Bomb i Falun och badrumsbekymmer

Det har varit en riktigt händelserik dag. På eftermiddagen idag kunde vi se att det kom en massa poliser utanför mitt jobb 90 Grader . Vi blev så klart väldigt nyfikna eftersom det inte är så jätte mycket action här i satn. Trodde först att det var
några som hade hamnat i bråk, men så var det inte. När dom började spärra av hela området vid salongen och affärerna runt omkring byttes nyfikenheten ut mot lite obehag. Efter ett tag fick vi reda på att dom misstänkte en väska med något sprängämne i. Vi jobbade klart fort som attan stängde salongen och gick därifrån. Det är fortfarande avspärrat och jag vet inget mer om det men vi får väl se i morgon. Hoppas att jobbet står kvar. Puh!


Jag kan berätta lite om huset som vi ska flytta in i. Det är ett funkis radhus med ganska stora renoveringsbehov (inte katastrof). Det ligger i hälsinggården i Falun ca 4 km från centrum. Nära till sjön och badplats. Enda nackdelen är att jag får längre till jobbet, får ju lite motion i alla fall det är en fördel :).

En annan fördel med att köpa ett renoveringsobjekt är att man kan få det som man vill. Men det gäller ju att komma överens också ;). Antar att man får lära sig att kompromissa. Idag har vi börjat spåna på hur vi vill ha det med badrum och tvättstuga, finns så mycket att välja på. Tror att det bli svarta väggar och vitt golv, vi hinner säkert ändra oss tusen gånger innan det är på plats. Kommer bilder på huset senare måste lära mej lite hur man gör.

Med mycket tid och kärlek ska dte bli vårat drömhus. Flyttlasset går 1 april, vilket skämt :)

Ha det bra så länge!

Kommentarer
Postat av: Pellan

Mamma berättade om det där. Läskigt.. :S

2009-02-24 @ 23:45:11
URL: http://ellawallin.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Roligt att du fastnat i bloggträsket. Spännande att följa eran flytt.

MVH Johanna

2009-02-25 @ 10:51:49
URL: http://inredningodesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0