Fit for fight

Idag vaknade jag som en ny människa. Eller det känndes så efter gårdagen. Var tillbaka på jobbet. Dom hade såklart saknat mig ;). Måste bara inflika med min underbara jobbar kompis soffan. 

Såhär va det. Soffans vän var ute och festade men kom inte hem, dvs bortamatch. Dagen efter ringde en orolig soffan till sin vän för att kolla vart hon är. Samtalet var ungefär så här:

Soffan: Vart är du?
Vän: Öh, hos en kille.
Soffan: Vem, vad heter han?
Vän: Vänta ett tag.

Soffan väntar ett tag och hör sen vännen fråga killen: Du, vad heter du?

Ha ha tar man inte reda på vem man går hem till?!  Detta satte i alla fall guldkant på min dag. skoj skoj!

Nu ska jag gå och sova. Lång dag i morgon.
Kram

Sjuk

Ska det vara så här? Jag trodde att vaccinet skulle skydda mig från sjukdom. Men ikke. Idag har jag feber är förkyld och har ont typ överallt. Men det kan ju vara Johannes som smittat mig med sina baciller.  Nu kanske jag klagar lite mycket, men så är det. Idag blir det sängläge. 
 
Kya på er ;)


Grå dag med guldkant

Idag har det varit riktigt grått och trist. Dagen började med att Johannes blev sjuk. Jag begav mig till MVC för att ta vaccin mot en beryktade svininfluensan. Var tvungen att fråga om det gick bra att ta det även om man var lite små förkyld. Det gick bra, eftersom jag inte hade feder. Tänker mest på den lilla sötnosen jag har i magen. Annars har biverkningarna varit ont i armen, huvudvärk och en enorm trötthet i kroppen. Nu är det bara att hoppas att allt går bra.

Kvällen förgylldes med mina två rara vänner Erica och Fia. Dom hade lagat en underbar kyckling. Jag stod för desserten som var fruktsallad. En riktig klassiker som inte bör underskattas.

Imorgon är det jobb igen. 12 till 20. Hoppas att värken i armen går över så att det kan bli några vettiga frisyrer. Eller förresten det kan ju bli riktigt inspirerande.
Hmm...
Nej jag tror att jag hoppas på det första.

Jo jag skäms lite för att jag inte lagt ut bilder. Men kameran har pajjat. Försökte då med mobilen. Men kunde inte föra över bilderna till datorn.
Ny kamera ska inskaffas. Den som väntar på något gott...

Kram


Puh...

Hur kan man vara så trött? Börjar fundera om jag sover för mycket. Eller så är det hösten och mörkret, eller kanske jobbet och graviditeten. Eller en kombination.

Idag ska jag jobba kväll. Känns sådär nu, men brukar gå bra när man väl är där. Tur att man har ett kul jobb. Med sådär lagom härligt knäppa jobbarkompisar susar veckrna förbi.

I morgon så bär det av till världsmetropolen Heby. Var ett tag sen jag var där. Ska träffa syrrorna och alla barnen. Kanske äta lite av mammas mat också. Kan längta till Heby som bara den ibland. Men efter några dagar är det lika skönt att komma tillbaka till dalarna.

Ha det!


Onsdag

Så var det dags att gå till jobbet igen då. Efter en hård natt. Vaknade och var jätte hungrig. Fattar inte, jag åt ju precis innan jag somnade. Försökte ignorera magen. Men till stst gick det inte. Det var bara att knata ner till köket och ta sig en macka. Kändes just då som att jag passade in perfekt i myten om den gravida kvinnan. Fattas bara att jag kräver att Johannes ska åka till statoil mitt i natten och köpa choklad eller något.
Men så långt tror jag inte att det ska behöva gå.

Ikväll tänkte jag prova vatten yoga för gravida. Men upptäckte att jag inte hinner från jobbet. Synd, får bli en långpromenad istället.

Går in i vecka 23 idag.

Kram


Vi ska få en Tiger!

Hmm. Det här med att blogga var kanske inte min grej. Men jag vill ge det ett försök till i alla fall.

Tänkte skriva lite saker som hänt på senare tid.

Huset börjar ta form. Köket är klart, JIPPI! Skönt att kunna leva normalt hemma nu. Snart är hela nedervåningen klar. Min snälla pappa är och hjälper oss varje vecka. Sliter och sliter. Jag står för mat och fika.

Men det största som hänt är nog ändå att jag och Johannes ska bli en liten familj på riktigt. Den 23 februari är Tiger beräknad att komma. Ska bli hur kul och spännande som helst.

Annars jobbar vi på som vanligt.

KRAM


RSS 2.0