Match i Mora

Klockan är 07.00 lördag, tidigt. Anledningen är match i  Mora med Enviken. Någon bestämmde att vi skulle åka as tidigt för att inte hamna i Vasalopps trafiken.

Det är dags att vinna nu. Vi har två förluster bakom oss så det skulle sitta fint med en seger. Det är bara att ladda.


Kram


Bomb i Falun och badrumsbekymmer

Det har varit en riktigt händelserik dag. På eftermiddagen idag kunde vi se att det kom en massa poliser utanför mitt jobb 90 Grader . Vi blev så klart väldigt nyfikna eftersom det inte är så jätte mycket action här i satn. Trodde först att det var
några som hade hamnat i bråk, men så var det inte. När dom började spärra av hela området vid salongen och affärerna runt omkring byttes nyfikenheten ut mot lite obehag. Efter ett tag fick vi reda på att dom misstänkte en väska med något sprängämne i. Vi jobbade klart fort som attan stängde salongen och gick därifrån. Det är fortfarande avspärrat och jag vet inget mer om det men vi får väl se i morgon. Hoppas att jobbet står kvar. Puh!


Jag kan berätta lite om huset som vi ska flytta in i. Det är ett funkis radhus med ganska stora renoveringsbehov (inte katastrof). Det ligger i hälsinggården i Falun ca 4 km från centrum. Nära till sjön och badplats. Enda nackdelen är att jag får längre till jobbet, får ju lite motion i alla fall det är en fördel :).

En annan fördel med att köpa ett renoveringsobjekt är att man kan få det som man vill. Men det gäller ju att komma överens också ;). Antar att man får lära sig att kompromissa. Idag har vi börjat spåna på hur vi vill ha det med badrum och tvättstuga, finns så mycket att välja på. Tror att det bli svarta väggar och vitt golv, vi hinner säkert ändra oss tusen gånger innan det är på plats. Kommer bilder på huset senare måste lära mej lite hur man gör.

Med mycket tid och kärlek ska dte bli vårat drömhus. Flyttlasset går 1 april, vilket skämt :)

Ha det bra så länge!

...alltid lika kul med Måndag

Jaha, så var det ny vecka igen. Dagarna bara springer förbi. I morse var vi hos mäklaren och skrev på kontrakt med dom som ska köpa lägenheten. Mycket sånt nu med alla saker som ska göras. Sen var det dags att gå till jobbet och ta hand om lite kalufser. Vi var bara två som jobbade i dag så det blev lite stressigt med allt spring till telefonen.

Nu är det snart dags att ge sig upp till Lugnet för att spela lite innebandy. Riktigt tränings sugen idag efter gårdagens förlust.

Ikväll tror jag att jag ska ringa och tjatra lite med min raring JB, höra om hon har hittat någon lya i Uppsala.

Simma lungt


Innebandy för hela slanten ...

...07.00 är tidigt på en söndag. Men det var bara att bita i det sura äpplet och kliva upp. Innebandymatch i Borlänge väntade. Blev tyvärr en förlust med 7-2, men inga sura miner för det. Borlänge är ett riktigt bra lag och vi gjorde ett bra jobb. Bara målen som saknas.

Några som också skulle behöva några mål idag är min käresta och hans IBF Falun. Möter Täby borta i dag, tuff match. Heja grabbar!

Nu ska här tvättas och städas lite innan jag går ner på stan och fikar med vännen Emma. Ikväll tänkte jag dämpa min söndags ångest men en film och kanske lite bullbak!

Kram


Godiskompis!


Erika bloggar?!!!

Jag har trillat i bloggträsket. Att jag har börjat blogga är nog vad man kan kalla ett litet mirakel. Jag har inte haft en mailadress sen högstadiet, hade aldrig Lunar, har varken msn eller facebook. Fick panik när jag skulle börja betala räkningar på internet.
När killen på resebyrån ville skicka mina biljetter till Grekland via mail och jag sa att jag inte hade någon, undrade han hur jag fick mitt liv att funka. Men jag log och sa att det var inga problem. Han såg ut som ett kryss.
Jag är även egen företagare, och det går hur bra som helst att vara det och stenålders människa samtidigt.

Jag har i alla fall en mobiltelefon!

Nu laddar jag för melodifestival. Och JB jag sparar några lysmelk till dej!

Adios


Jobblördag

Lördag och jag ska jobba, fast inte så länge. Lovade även min kära Johannes att ta hand om hans hår. Som man brukar säga, skomakarns barn har trasiga skor.
 
Sen blir det melodifestival. Egentligen inte min grej men kan vara kul att såga och kritisera. Som om man hade gjort det bättre själv. Min vän erika kommer och gör mej sällskap.

Blir nog en stor skål med godis oså!

 
Kram

Innebandykväll.

Tyvärr förlorade Dalarnas stolthet ikväll...


Sötnosen är så duktig.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0