Snart dags


Kartonger överallt

Nu är det inte långt kvar. Snart dags att säga hej då till Södra Mariegatan. Lite sorgligt, vi har tyckt så mycket om den här lägenheten. Men det ska bli så skönt att få en egen liten gräsplätt. Kommer att bli super bra. Om jag bara kunde lyckas packa ner allt. Ju mer jag packar desto mer kommer fram. Det tar aldrig slut.

Nu sitter jag och väntar på att min lillasyster ska komma. Hon har praktik hos mej på tisdagar. Hon ska bli frisör hon med. Bra med två frisörer i familjen. Får se vad jag ska sätta henne i för arbete i morgon.

Nu kom Johannes hem så nu kan vi hjälpas åt att packa!

Ha det gött!

Söndag


Söndagströtta grabbar


Spinningen i går gick bra. Känns i benen i dag.

Jag och Johannes åkte till Mio idag för att titta på ett bord till huset. När vi såg bordet som vi hittade på internet var det inte som vi tänkt. Men när vi stod där och funderade såg vi ett annat bord som vi fastnade för. Och tur som vi hade så var det en serie som skulle utgå, det var nedsatt pris. Sagt och gjort impulsköpte bord. Ska hämta det på onsdag. Vi kunde inte bestämma oss för stolar så det tar vi sen. Bordet finns på Mios hemsida det heter Pluto.

På eftermiddagen var jag och min kära vän Helena nere på 90 grader och hjälpte varandra med håret. Så nu ser jag ut som folk igen ;).
Tack snälla Helena. Du är guld värd!

När jag kom hem var  Emma och Rickard här och tittade på innebandy AIK - Storvreta. Uppsala gänget tog hem segern.

Imorgon är det måndag igen. Nu blir det pizza!


Jag fattar...

...hur min kamera funkar, äntligen. Så nu kom det lite gamla bilder från schlagerkvällen hos mej. Bra att jag fattar lagom till flytten så att ni får se vad som händer.

Nu ska jag träffa Emma på stan. Sen blir det spinning.

Simma lungt

Schlagerkväll hos mej!


På väg till Harrys

Mums


Ost och kex

Tjejer på fest



Emma och Erika

Äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag och bara 6 dagar kvar till flytt. I helgen blir det mycket packa.

IBF Falun spelade sin sista match för säsongen igår. Förlust mot Warberg som vann kvartsfinalen med 3-2 i matcher. Synd, men Falun har bjudit på bra motstånd mot dom regerande svenska mästarna. SM finalen går i globen i april.

I morgon är det långspinning. Tre timmar på cykel. Får se hur det går. Har nyss varit förkyld så jag får väl ta det lungt. Det är nog det enda som är planerat den här helgen. Slappar nog lite också.

Ha en skön helg!

Världens bästa JB


I går var JB och hälsade på. Fixade hennes  hår. Och gick en sväng på stan.

Innebandy

Kolla in tv 4 sport ikväll 19.00. Falun - Warberg i 4e kvartsfinalen!


Kalashelg

Sitter just nu i Heby hos mina föräldrar. Det blir en kalas helg med två födelsedagar. Min systerdotter fyller ett år. Gattis Tyra, massor med kramar från moster. Johannes mamma fyller 50 eller var det 30 ;). Grattiskram till Liz.

Det pratas mycket om huset nu också. Det börjar kännas att det snart är flyttdags. Bara 10 dagar kvar. Flyttlådor överallt.

Men mycket ska hända innan dess. Johannes spelar 4e kvartsfinalen i slutspelet. Måste bli en vinst annars är det slut för i år. Så nu är det bara att tagga till. Jag ska i alla fall ge mitt stöd från läktaren och heja fram grabbarna till seger.

På torsdag kommer min kära vän JB. Det var längesen vi pratade och ännu längre sen som vi träffades. Längtar så efter dej min vän. Kul med lite skitsnack och asgarv. Måste höra om hon hittat någon lya i Uppsala.

Nu ska jag gå ut och titta på när Johannes tvättar bilen.

Ha en bra helg!

Ledig

Jag är ledig idag. Men "att göra listan" är lång. Det finns massor att göra inför flytten. Bland annat så ska jag väl börja packa. Förstår inte vad alla grejer kommer ifrån.

Johannes har åkt på match till Warberg. Nu får vi hålla tummarna. Det står 1-1 i matcher. Men jag tror på Falun. Matchen börjar 19.00.

Nu ska jag gå och lägga i en ny tvätt.

Tjo så länge!


Heja Falun


Jobb, träning och flytt ...

...är det som hinns med om dagarna. Eller vi borde ha börjat packa inför flytten för datumet är ändrat. Det har vi inte gjort så det lär ju bli panik sen.

I morgon drar slutspelet i Svenska superligan i gång. Falun får möta Warberg. Bäst av fem matcher. Håller tummarna. Falun har haft en formsvacka, kanske dom mörkar inför mötet med Warberg ;).

Nu ska jag ta mej iväg till jobbet, jobbar kväll idag.

KRAM

Helgen gick fort

I helgen var det mest innebandy. Jag hade match i Mora i lördags, blev tyvärr ännu en förlust. Johannes hade match i går mot AIK, blev också förlust för falu grabbarna. Men det var en riktigt spännande match. Lite väl mycket utvisningar men annars var det bra.

Så var man ju tvungen att titta lite på Vasaloppet. Mäktigt att se så många skidåkare på en gång. Skulle vara kul att uppleva på plats någon gång. Förmodligen skulle det bli på sidan om spåret och inte i, jag har inte åkt längdskidor sen mellanstadiet :).  Grattis Daniel Tynell som tog sin tredje vasalopps seger. Och grattis Sandra Hansson som vann damklassen.

I dag är det mest jobb som gäller.

Kram


RSS 2.0