Onödiga saker jag inte förstår mig på

Det finns många saker som jag inte förstår. Det här är en sak. Var på affären och handlade, skulle bland annat köpa trosskydd. Ryckte åt mig ett paket i all hast. Nu kommer det jag inte förstår. När jag öppnar paketet ser jag att det är mönster på trosskydden. ??? varför det? Ett fint litet blommigt mönster. Blir det mer bekvämt med blommor i trosorna? Eller ska det bara vara fint. Ingen ser ju det i alla fall. Undrar vad det kostar Libresse att göra mönster på skydden. Lägg det på nåt annt. Har man mycket tid om man funderar på såna saker?

Annars har dagen varit bra hittillls. Tog morgon promenad till stan och träffade Erkan. Fika och jeansinköp. Ebbe fick en mössa. Det enda som är lite trist är att jag har ont i halsen. Hoppas det blir kortvarigt. Imorgon är det BVC besök. Spännande att se om lille man har växt nåt.

HA DE!

Barnvagnsskidor

Nu har vi kommit hem från en veckas semester i Sälen. Har haft det jätte trevligt, men skönt att vara hemma igen. Vi bodde perfekt med gångavstånd till backarna. Snö fanns i massor så jag kom på emmaljungas nästa storsäljare. Barnvagnsskidor. Vore as bra om man kunde ta bort hjulen och sätta fast små skidor i stället. Bra om man vill hänga vid skidbacken och har en vagn med sig. Skulle spara en massa svordommar och irritation om inte annat. Om denna uppfinning redan finns säg gärna till. Johannes svichade förbi i backarna hela veckan och jag två dagar. Pausade för ammning av lilleman. Så nu har Ebbe varit på sin första semester. Nästa blir släktträff i norrland i sommar.

I Falun är allt sig likt, våren är här. Och nu är Ebbe Tiger Johannes Skog klart. Fick papper från skatteverket i veckan. Finns bild på var lilla familj på dalarnas tidningar.

Nu slappar vi soffan. Har haft grill premiär. Fläskfile, klyftpotatis och tsatziki. Mums.
Ebbe växer så det knakar. Fem veckor redan. Bilder från veckan som gått.
KRAM


RSS 2.0