8 års helg

Jag och Johannes har varit tillsammans i åtta år!!! Det är ju as länge. Vi firade det med en lugn och mysig helg. Fredags kvällen bjöd på hemma match i FK arena. IBF grabbarna gav Sirius däng med 10-7. Sirius har gjort det himla bra ändå, nykomlingar och allt. Hoppas dom hänger kvar. Kul med två uppsala lag i superligan.

Lördagen började vi med promenad, inte det lättaste när ryggen håller på att gå av på mitten. Men skam den som ger sig, underbart med frisk luft i alla fall. Sen begav vi oss ner på stan. Blev lång fika på Waynes. Och Johannes köpte nya jeans. Nu hade diskussionen om vad det skulle bli för 8 års middag dragit igång. Det landade på plankstek. Nej vi gick inte ut på bakgårgen och tog en överbliven planka efter renoveringen. Vi fick plankor i julklapp som var ämnade för detta. Maten blev gudomligt god och vi blev mätta. Sen tittade Tove, Jacke och Nellie förbi. Som tur var hade jag lämnat lite plats för kladdkaka i magen.

Söndagen inleddes med sovmorgon. Så skönt. Sen tog vi tag i oss själva bestämde att vi skulle gå ut på isen. Så på med kläderna och packa lunch och ner till Runn. Vi gick på sjön bort till Roxnäs udde. Var kul att se alla fina hus från sjösidan. Väl hemma igen sa min kropp att jag nog skulle inta soffläge. Men jag kom in i ett stim och sydde förhängen till skötbordet. Efter det blev det soffan och en film.


Gott


Sjön Runn i bakgrunden


Lunch

KRAM


Kommentarer
Postat av: Anna

Oj, vad gott och mysigt det ser ut! :D

2010-01-26 @ 15:11:11
URL: http://furrytale.blogspot.com
Postat av: Liz

Mmmm, det vattnas i munnen, var hittade ni receptet?Verkar som en riktig myshelg, det är ni värda



Kram, kram

2010-01-26 @ 17:45:23
Postat av: erika

Rceptet kommer från Per Morberg. Med lite ändringar på egen hand =)

2010-01-27 @ 09:39:58
Postat av: Therese

Vad mysigt det såg ut=)

2010-01-27 @ 10:13:05
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: írisósk

fin blogg hoppas dagen er bra :D

2010-01-27 @ 10:17:32
URL: http://friiss.blogg.se/
Postat av: elinh

gott det ser ut... hur ar dte med magen o dig... vi ar i thailand nu .. heelt underbart blir inte kallare an 29 grader/.. kommer hem pa lordag. ha det sa bra.. hor av dig nar lillen kommer.. garna innan ocksa hehe... kram kram

2010-01-27 @ 11:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0