Gomorrrr

Nu är jag tillbaka! Vi trivs jätte bra i huset, även om det är en hel del att göra. Badrummet blev klart i fredags. Hur skönt som helst. Började tröttna på att hela tiden ha en väska med dusch saker med mej. Försökt tajma träningar på morgonen så att jag kan duscha före jobbet.

Ikväll kommer JB och Magnus. Dom ska fira valborg med oss. Så det blir full fart hela helgen.

Kommer bilder på badrummet snart. Ska bara hitta sladden till kameran först. Tror den ligger i någon flyttkartong.

Simma lungt

Flyttat

Nu har vi flyttat till vårt lilla gula hus. Det gick ganska smidigt, fick låna en bil på Johannes jobb som rymde hur mycket som helst. Vi har hunnit packa upp det viktigaste i skåp och lådor men fortfarande mycket kvar.

Igår kom hantverkarna hoh rev ut badrummet. Spännande. Det kommer lite bilder så småning om men har inget internet hemma än. Använder datorn på jobbet nu. Kanske inte ska blockera den längre. Och jag kanske borde jobba vidare.

KRAM

Flytt

I dag är det dags. Vi får nyckel till huset 13.00. Jag har tagit ledigt i dag för att kunna köra grejer. Min snälla pappa kommer också och hjälper till. Johannes måste jobba. Men han får slita i kväll istället. Massa kompisar har också erbjudit sig att hjälpa till, tror att Emma och Rickard kommer sen och hjälper till. Eller i alla fall tittar på ;).

Nu måste jag nog fortsätta min väg genom alla prylar här om det ska bli klart någon gång. Men solen ute lockar mer än kriget mellan mej och dammråttorna.

Ha en bra dag. Fånga lite sol!


RSS 2.0