Coolaste bebben

Ja igår var vi hos Lina och Oliver. Ebbe och Oliver fann varandra direkt. Eller oliver fann i alla fall Ebbe. Ha ha. Han är så förtjust i bebisar.

Idag har vi fikat med Anna-Karin och Emil. Mycket trevligt. Emil har blivit så stor. Skiljer bara 10 dagar mellan Ebbe och han. Men han var sex veckor tidig. Men nu märks det inte alls. Var i på Bergqvists skor och hämtade Ebbes converse. Blir coolaste bebben i stan med dom.

Ikväll ska vi ut och syna kyrka för dop i sommar.


Oliver och Ebbe


Anna-Karin och Emil

Imorgon ska vi till bvc med vår grabb.

Kram

Vad är det för dag egentligen?

Herregud, jag har ju ingen koll alls. Tur att det finns vänner som hjälper en. I morse vaknade Ebbe på ett mindre bra humör. Så när frukosten var intagen och blöjan bytt gav vi oss ut på långpromenad. Tänkte att Ebbe skulle sova lite i hopp om att få en glad pojke när han vaknar. Han sover fortfarande på trappen.

Mitt under promenaden så slår det mig att alla husen har ställt ut soptunnorna. Shit det är tisdag. Och glömmer man att ställa ut soptunnorna när man har en bajsmaskin till son är det big disaster. Skulle precis till att börja ta långa steg hem för att hinna före sopgubben när Emma som har hjärnan på rätt ställe säger att det är måndag. Puh! Så vi fortsatte att spankulera ett tag till. Inte lätt när hela huvudet är fullt av bröstmjölk.

Snart ska vi bege oss ett par kavrter bort. Träffa Lina och Oliver. Och snart kommer Olivers lillebror. Vad vi väntar med spänning.

Kram

Två månader

Nu var det länge sen. Inte haft någon riktig lust. Ebbe har krånglat med maten på sistonde. Men nu är vi back on track. Nu är Ebbe två månader. Det går så fort och han växer så det knakar. Samtidigt som det känns som han alltid funnits. Vad gjorde jag innan han kom?? Nu ska ni få lite bilder att gotta er i för det är väl det ni väntat på. Lovar också att uppdatera lite bättre i fortsättningen. Håll till godo med vår goding.KRAM

 


RSS 2.0